EXTRA SPECIAL -Het Nieuwe Cultuurlandschap

HET NIEUWE CULTUURLANDSCHAP. BETEKENIS EN BESTEMMING LEZING in een bijzondere setting, op een prachtige locatie het LANDGOED en BEELDENPARK Anningahof in Zwolle. INCLUSIEF bezoek en catalogus aan de 20ste expositie beeldende kunst.

VAN PRODUCTLANDSCHAP NAAR NIEUW CULTUURLANDSCHAP [INFO PROGRAMMA-FLYER]

De grote opgaaf wordt de herinrichting van Nederland. Van productlandschap naar nieuw cultuurlandschap. Vooral de combi agroforestry en watersystemen wordt de komende vijf tot tien jaar heel belangrijk. Hoe benaderen we dit vanuit en in samenhang met de bodem en plek, de ondernemer [de boer] en de ligging. Wat betekent dit voor gebiedsgericht [her]ontwerpen en de relatie natuur en gebouwde omgeving.

DATUM:  14-09-2023

TIJD:         15.00 – 18.00

BIJ:           Landgoed Anningahof [VECHTHAL]

ADRES:    Hessenweg 9  8028 PA  ZWOLLE

MET

Dyon Temming [landschapsontwikkelaar]  Het Buitenburo en Hib Anninga [eigenaar en vormgever] Landgoed Anningahof

MEEDOEN OP 14-09?

Deelname is op uitnodiging. Wil je hierbij zijn? Mail ad@debouwklup.nl [Geen kosten].

PODCAST MET DYON

Op 07-09 gaat onze 50e Podcast ON AIR. Met de hoofdrol voor Dyon, zijn filosofie, manier van denken over een nieuw cultuurlandschap in relatie tot de hete hangijzers van deze tijd. Te luisteren op Spotify, Apple, ONZE SITE en ons YouTube Kanaal ‘De Bouw Belofte’.

KOPPELKERK BREDEVOORT – DUTCH DESIGN WEEK

Zijn aanpak blijft niet onopgemerkt. In oktober en november is Dyon, in het kader van het thema Bouwen aan de toekomst, een aantal keren te gast bij De Koppelkerk Bredevoort.

Ook wijdt het team van Biobased Creations een deel van de installatie  Possible Landscapes aan zijn visie op nieuwe cultuurlandschappen op de Dutch Design Week [DDW] in Eindhoven [21- 29 oktober].

AFBEELDING

De gebruikte en bewerkte afbeelding staat op de omslag van Agroforestry Handbook – Soilassociation 

inspireren