• Podcast #004 De Kracht van K

  Te gast: Mark Welle en Martijn van Helmond van Kuijpers Ecopartners

  Over energietransitie in de volle breedte. Over plannen, goede bedoelingen, belemmeringen en andere zaken die in de weg zitten. Maar vooral over wat wel kan. De duurzame technieken en oplossingen zijn er. Denk bijvoorbeeld aan toepassen van warmte- en koudeopslag (WKO). Denk ook aan de mogelijkheden voor het verduurzamen van bedrijventerreinen. De vraag is vooral waar willen en gaan we naar toe. En hoe gaan we dit voor elkaar krijgen. Voor veel gemeenten, provincies en ook voor de landelijke overheid is dit complex en een worsteling. Deze duurzame doeners en technisch Nederland kunnen en willen helpen.

  http://www.kuijpers.nl

  Bekijk podcast
 • Podcast #003 De Digitale Revolutie in Vastgoed

  Te gast: Wilfred van der Plas van DWA & Paul Bessems Weconomics.

  Blockchain. Veilige interactie en betrouwbare data. Over hoe het verschil te maken in de digitalisering van vastgoed. Hiervoor zijn drie dingen nodig; 1. Feiten vaststellen 2. Deze vastleggen 3. Toegang regelen. Dit moeten we organiseren. Niet per bedrijf, maar in de keten.

  Bekijk podcast
 • Podcast #002 Ondernemen in de Digitale Wereld

  Te gast: Gert-Peter Noordegraaf van Hello Risk & Bart Claassen van iLogik.

  Er is een frisse digitale wind nodig in risicomanagement. Van hieruit kijk je naar privacy en informatiebeveiliging. Deze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. People, process en Technology moet in balans zijn. Dit is belangrijk om op een gelijkmatige en veilige manier als bedrijf de (door) ontwikkeling te maken.

  Bekijk podcast
 • Podcast #001 Het Holodeck is een Eindeloze Wereld

  Te gast: Roelof Terpstra en Bart Kok van de bedrijven Connec2 & The Virtual Dutchmen.

  Zij nemen ons mee in de mogelijkheden van X-Reality. Connec2 is het digitaal platform. Een virtueel 'kantoor' waar je als bedrijf op je eigen manier kunt werken en samenwerken, je eigen 3D modellen uploaden en presenteren. Met X-Reality software als dienst.

  Bekijk podcast
inspireren