Saxion. Testing Ground – Sustainable Building Technology

Lectorale redeChristian Struck en bezoek aan het Smart Tiny Lab

DATUM:  Dinsdag 04-04-2023

TIJD:         13.00 – 18.00

BIJ:           SAXION Enschede

ADRES:    M.H. Tromplaan 28  7513 AB  ENSCHEDE

TESTING GROUND -SUSTAINABLE BUILDING TECHNOLOGY [Programma-Flyer 04-04]

Maatschappelijke vraagstukken waren nog nooit zo uitdagend! De markt vraagt om nieuwe technologieën en businessmodellen.

Over het belang van data voor het monitoren en aansturen van gebouwinstallaties, het in kaart brengen van de behoeftes van gebouwgebruikers en mogelijkheden om dit gedrag te beïnvloeden. Ook het economische perspectief m.b.t. de betaalbaarheid van grootschalige renovaties wordt besproken.
Christian Struck zal het in zijn LECTORALE REDE vooral hebben over onzichtbare prestaties van gebouwsystemen en manieren om deze te waarborgen.

NIEUWSGIERIG: Bekijk de website van Lectoraat Sustainable Building Technology

SMART TINYLAB

Tijdens het event kunnen de onderzoeksfaciliteiten van het lectoraat worden bezocht,  waaronder het eigen Smart TinyLab: dé proeftuin voor systeemintegratie in de bouw.
Hier kunnen bouwpartners en bouwgerelateerde bedrijven hun producten in de praktijk ontwikkelen, testen, valideren en demonstreren. Het lab staat in de directe omgeving van Saxion en is in het voorjaar van 2021 in gebruik genomen. Onder andere BINX SMARTILITY en DE GROOT VROOMSHOOP [leden BouwKlup] zijn partner van het lab.

BEREIKBAARHEID

Saxion is goed bereikbaar via het openbaar vervoer, de loopafstand is ca. 5 minuten vanaf het centraal station Enschede. Met de auto? Bekijk dan hier de parkeermogelijkheden.

MEEDOEN

Wil je hieraan meedoen mail dan naar ad@debouwklup.nl  [geen eigen bijdrage]

inspireren