Partners in vastgoed.Resultaatgericht onderhoud en beheer.

1

Partners in vastgoed. Resultaatgericht onderhoud en beheer. Actualiteitencollege. Met: Dennis Strikker (Domijn) en Rob Geerdink (Geas Energiewacht).

Van inspanning naar resultaat
Corporatie Domijn in Enschede gooide in 2011 het roer om voor het uitvoeren van al het onderhoud. Inspanningsverplichtingen maakten plaats voor resultaatafspraken. De eerste klap werd gemaakt met het onderhoud van de CV-ketels bij 15.500 huurwoningen. Met Geas Energiewacht werd een contract afgesloten voor achttien jaar. Aan de eenheidsprijs per CV-ketel werden resultaatafspraken gekoppeld voor de verwarming bij de huurders. Dit leverde een directe besparing op voor van € 250.000,- en een uiterst waardevolle samenwerking tussen beide bedrijven.

Beter en slimmer organiseren
Deze aanpak werd ook doorgezet naar de schoonmaakkosten, het schilderwerk en onderhoud aan gevels en kozijnen. Hiervoor sloten vijf bedrijven een samenwerkingsverband met één bedrijfsbureau, één aanspreekpunt, één logo en één werkwijze. Per saldo betekent dit hogere kwaliteit, actief meedenken, slimmer organiseren, op nieuwe manieren kijken naar onderhoud, lagere kosten en hogere klanttevredenheid.

Hier gaan we het over hebben
Waarom doen Domijn en Geas dit? Wat is het en hoe gaat het? Wat zijn de voorwaarden en belemmeringen? Wat levert het op en wat kost het? En waar gaat het in de toekomst naar toe?

Gasten
Wiebe Rozeveld (B&O specialist DWA), Gerard Baan (Gebouwenbeheerder gemeente Rijssen Holten), Peter Derks (Commercieel manager en co-owner XPERT in Control)
en André Guis (Technisch directeur PHB Deventer)

Datum: 2 november 2017
Tijd: 16.00 – 18.00 uur
Locatie: Citadel Business Center, Walstraat 17, Rijssen

Download hier de  Flyer

inspireren