‘FLEX FLUX en FUßBALL. Waar ligt Italië’

Dit actualiteitencollege gaat over de dynamiek van de arbeidsmarkt. Vooral over Flex versus Vast. Over vormen, imago, nut en noodzaak.

Op donderdag 05-09 organiseren wij het actualiteitencollege ‘FLEX FLUX en FUßBALL. Waar ligt Italië’
We zijn dan te gast bij de Royal Bam Group. Adres: Runnenberg 9, 3981 AZ in Bunnik.

Dit actualiteitencollege gaat over de dynamiek van de arbeidsmarkt. Vooral over Flex versus Vast. Over vormen, imago, nut en noodzaak.
Het tekort aan bouwpersoneel blijft oplopen. In het tweede kwartaal van dit jaar waren er 18.900 openstaande vacatures voor werk in de bouw – een recordaantal sinds de eeuwwisseling.
Waar halen we ze vandaan. Hoe organiseren we dit. Gaan we van baan- naar werkgarantie. Flex en vast, gescheiden en verschillende werelden of zit het anders. Flyer Programma Flex Flux FuSBall


Caspar Jansen, directeur eigenaar van de Haldu Groep, staat als ‘partner in personeel’ voor veilig, betrouwbaar en transparant bemiddelen. In ‘Zoekt en gij zult vinden’ vertelt hij over hoe zij dit doen.
Thomas Hopman, manager BAM Flexplein vertelt over wat het Flexplein is, hoe dit werkt en geeft zijn visie op werk en arbeidsmarkt in de presentatie ‘Hoezo een tekort aan personeel in de bouw ?’
Theo van Leeuwen, directeur van Bureau Cicero, helpt bij certificeren en controleren op ‘verplichtingen uit arbeid’. Hij gaat in op het PayOK keurmerk en de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).
Wim Davidse is flex- en arbeidsmarkt strateeg, spreker en hoofdredacteur van Flexmarkt Magazine. De slogan van zijn bedrijf Dzjeng is ‘Nieuw werk. Nieuw ondernemen’.
Thuis in de nieuwe fluïde wereld van werk doet hij mee in het panelgesprek.

PROGRAMMA (Bijlage: Update Flyer-Programma)
TIJD ONDERWERP
15.45 Inloop
16.00 Welkom bij de Royal Bam Group
Zoekt en gij zult vinden (Caspar Jansen)
Hulp bij certificeren, het keurmerk PayOK (Theo van Leeuwen)
Hoezo een tekort aan personeel in de bouw? (Thomas Hopman)
17.30 Panel met Caspar Jansen, Thomas Homan, Theo van Leeuwen en Wim Davidse
18.00 Drankje en hapjes

HIER BIJ ZIJN?
Dat kan. Mail naar ad@debouwklup.nl. Graag uiterlijk dinsdag 02-09. Meedoen is gratis.
Heeft u zich al opgegeven of afgemeld dan hoeft u dit niet opnieuw te doen.

Dit is de eerste uit een serie van drie over het thema sociale innovatie. Bij alle drie staat de ontwikkelingen, verwachtingen en veranderingen in de brede bouwbranche centraal. En vooral wat dit betekent voor werknemers, de organisatie en de bedrijfsvoering. Bijeenkomsten 2 en 3 volgen in 2020.

inspireren